P Residence

This residence was designed for a client who wanted to entertain a lot, so the ground floor was an open plan wheremovement of spaces were continual and evolution from one space to another was unbroken by continuing the same flooring throughout the floor, with just one internal door in the entire floor. We also created a double height space in the centre of the house to increase the volume of the Ground floor. First floor has two bedrooms and a TV lounge, second floor was totally a master floor with master bedroom connected to the bathroom, which was connected to the Gym and that in turn was connected to the home office. Terrace had a garden for heat insulation and a party space with outdoor bar and lift access. The façade has a GRC screen which was used a layer or skin to the building. This membrane wouldshield it from heat infiltrating into the building.